Uși glisante sticlă

Ușile glisante din sticlă sunt opțiuni excelente pentru închiderea unor spații, pentru crearea unor efecte de amploare a spațiului, pentru a spori lumina într-o încăpere, dar și pentru a diviza după dorințe spațiul pe care îl aveți la dispoziție. Sunt potrivite atât pentru bucătării, dormitoare cu sală de baie încorporată, […] mai mult »

Uși glisante preț

Ușile glisante se găsesc într-o varietate de modele care satisfac cerințele locuințelor moderne și ale vieții cotidiene, cu tot ce cuprinde, de la amenajarea interioară a propriei case până la crearea unui ambient profesional la locul de muncă. Pe lângă faptul că sunt deosebit de practice, durabile și funcționale, ușile […] mai mult »

Uși glisante interior

Ușile glisante de interior sunt o soluție operațioanală care transformă o încăpere într-un spațiu mai funcțional și mai flexibil. Ușile glisante din apartamente sunt elegante, ușor de utilizat și maximizează spațiul, în timp ce ușile glisante utilizate în sectoarele comerciale sunt rezistente la utilizare constantă.  Ușile glisante de interior sunt […] mai mult »